Kamyonetle çarpışan otomobilde 2 ölü, 2 yaralı

Malatya ilinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir otomobilin karşı şeride geçerek kamyonetle çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Malatya-Darende Karayolu'nda Akçadağ ilçesinin Kepez Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile bir kamyonet çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ve yanında bulunan bir kişi hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü ve bir yolcu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol kısa bir süreliğine trafiğe kapatıldı, ancak araçlar daha sonra yoldan çıkarılarak trafik yeniden açıldı. Soruşturma devam ediyor.

Ayrıca, Pazar günü Elazığ'dan Malatya yönüne gelen bir araç Darıpınar mevkisinde takla attı ve kazada sürücüyle birlikte yaralanan bir kişi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetti.

En güzel resimli duygusal Anneler Günü mesajları 2024 Tarihte bugün ne oldu? 12 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Lisans KPSS son başvuru tarihi ne zaman? 2024 Lisans KPSS başvuruları! Anneler Günü hangi tarihte? 2024 Anneler Günü ne zaman? Önemi nedir? İnci Taneleri Nehir kimdir? Sera Kutlubey kaç yaşında, nereli? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?