İtalyan ünlü virolog Profesör Ilaria Capua 'dan Türk halkına mesaj var!

İtalyan ünlü virolog Profesör Ilaria Capua 'dan Türk halkına mesaj var!İtalya'yı ilk vaka görülmeden önce koronavirüse karşı uyaran dünyaca ünlü virolog Profesör Ilaria Capua, koronavirüsle ilgili açıklamalarda bulundu. Öldürücü virüsolan korona virüsüyle ilgili Türk halkına da mesajlar verdi.

İtalya'da ilk vakanın görülmesinden hemen önce, ülkeyi bir salgın tehlikesi konusunda sürekli uyaran ve gerekli önlemlerin alınması konusunda sürekli röportajlar veren bilim insanı Prof. Capua'nın düşüncelerinde ne kadar haklı olduğu kısa sürede görüldü.

Artık İtalya'da sözüne en fazla değer verilen bilim insanlarından biri olan, dünyaca ünlü virolog Profesör Ilaria Capua, NTV Dış Haberler Müdürü Ahmet Yeşiltepe'nin sorularını yanıtladı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu