İşte CHP'nin CNN Türk'ü boykot etmesine sebep olan 8 önemli olay !

CHP, CNN Türk kanalını boykot ederek hiç bir programa katılmama kararı almıştı. Peki CHP, CNN Türk'ü neden boykot ediyor? İşte CHP'nin CNN Türk'ü boykot etmesine sebep olan 8 önemli olay...

31 Mayıs gecesi… Tüm Türkiye Taksim’e ve Gezi Parkı‘na odaklandığı sırada herkes o noktadan bir haber alabilmek için televizyonlara sarılmıştı. Ancak milyonlarca seyircisi olan CNN Türk’te “penguen belgeseli” yayımlanıyordu. İstanbul kaynıyor ama CNN Türk, kutuplarda gezip tepkileri soğutmak peşinde koşuyordu. Halkta bir boykot havası esiyordu.

Gezi sürecinde zihnimize bu belgeselle kazınan söz konusu kanal, dün itibariyle ana muhalefet partisi CHP tarafından boykot kararının muhattabı oldu. Peki ama bu boykot sürecine giden yolda CHP’nin kararına mesnet oluşturan olaylar hangileri?

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi!