İstanbul'da 4 Kasım Cuma günü çok sayıda ilçede elektrik kesintisi! İşte o ilçeler...

BEDAŞ uzun bir süredir İstanbul'da planlı ve bakım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi yapılacak olan ilçeler ve mahalleleri liste halinde yayımlıyor. İşte İstanbul'da 4 Kasım 2022 Cuma günü planlı ve bakım çalışması amaçlı elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçe ve mahalleler.

İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler listesi 4 Kasım 2022 Cuma gününün en çok araştırılan konuları arasında bulunuyor. Vatandaşlar arama motorlarında elektrik kesintisi ile ilgili yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, 4 Kasım 2022 elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler hangileri? AYEDAŞ - BEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama ekranı ve detaylar haberimizde...

Elektrikler ne zaman gelecek sorusunun yanıtı merak konusu oldu. 3 Kasım Çarşamba günü arıza ve bakım çalışmaları nedeniyle yapılacak elektrik kesintilerini ALO 186 hattı üzerinden ya da AYEDAŞ ve BEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri sayfalarından öğrenebiliyoruz.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi!