İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak?

Soğuk ve kar yağışlı seyreden illerde havalar ısınırken, bir süredir hava durumu ve sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde olan illerde de yeniden düşüş başlıyor. Edinilen son bilgilere göre Doğu Anadolu'daki bazı illerin soğuk ve kar yağışının etkisi altında olması, batıda ise hava sıcaklıklarının yükselmesi bekleniyor. Peki kar yağışı devam edecek mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan son dakika değerlendirmelerine göre, Marmara, Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Kütahya, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Bingöl çevreleri, İzmir'in kuzey ve batı kesimleri ve Şanlıurfa'nın doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ayrıca birçok ilde hava durumu değişimleriyle ilgili önemli uyarılar geldi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu