İBB'den korkutan deprem raporu! İşte İstanbul depreminde ortaya çıkacak dehşet tablosu

İzmir'de meydana gelen yıkıcı depremin yaraları hala tam anlamıyla sarılamamışken olası bir depremde İstanbul'da meydana gelebilecek hasarın boyutu, vatandaşları endişelendirdi. İBB tarafından yayımlanan rapora göre, olası Marmara depreminde yüz binlerce bina orta ve üstü hasar alacak.

İzmir'de meydana gelen, 45 saniye süren ve AFAD tarafından şiddeti 6,6 olarak açıklanan yıkıcı depremde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Yıkılan binaların birçoğunda deprem hasar raporu bulunmasına rağmen kullanılmaya devam ediliyor olması depremde yaşanan can ve mal kaybının artmasına neden oldu. Bunun üzerine akıllara, 'İzmir bu hale geldiyse olası Marmara depreminde İstanbul'da ne yaşanır?' sorusu geldi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı!