Game of Thrones hakkında bilinmeyen 11 ilginç detay!

İlk olarak 2011 yılında izleyici ile buluşan Game of Thrones dizisi, 8 sezon boyunca izlenme rekorları kırdı. Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşan Game of Thrones, şimdi de gündemde yeni spin-off dizisi House of the Dragon ile yer alıyor. Ünlü yazar George R.R. Martin’in kaleminden çıkan fantezi romandan uyarlanan Game of Thrones, dünya çapında milyonlarca izlenmeye ulaştı. İşte Game of Thrones hayranlarını şaşırtacak 11 bilgi!

HİÇ YAYINLANMAYAN PİLOT BÖLÜM

Oscar Ödülü sahibi Tom McCarthy tarafından yönetilen ilk pilot bölüm, yapım ekibi tarafından hiç beğenilmedi ve bunun üzerine yenisi çekildi. Hatta dizinin yaratıcılarından David Benioff o dönem yaptığı açıklamada, “Senaryoyu yazarken bazı önemli detayları tamamen atladık. Örneğin; pilot bölümü izlettiğimiz kişilerin hiçbiri Jaime ve Cersei’nin kardeş olduğunu anlamadı. Aslında bu bizim kurmak istediğimiz bir komplo noktasıydı.” Dedi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi!