Fenerbahçe'de sürpriz teknik direktör kararı!

Kariyerinin ilk teknik direktörlük tecrübesini yaşamasına karşın sarı-lacivertli takımdaki Belözoğlu günleri gelecek adına umut aşıladı. Erol Bulut’un ardından göreve gelen genç teknik adam kısa sürede Samandıra’yı ayağa kaldırdı, 4 maçta 10 puanla şampiyonluk beklentisini artırdı. Sarı-lacivertli takımda teknik adam arayışı konusunda sürpriz gelişme yaşandı.

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu dönemi şimdiden yüzleri güldürdü. Belözoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte yaşanan değişim sonuçlarını vermeye devam ediyor. Erol Bulut ile yolların ayrılmasında iki önemli etken söz konusuydu. Birincisi Bulut’un takımla arasındaki ilişkinin çok güçlü olmaması, ikincisi de mevcut kadronun potansiyelin altında oynamasıydı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu