Fenerbahçe ile anlaşan Mesut Özil, İstanbul'da! İşte o görüntüler...

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı Mesut Özil, İstanbul’a geldi. Fenerbahçe'nin dünya yıldızı transferi Mesut Özil İstanbul'da! Yıldız oyuncuyu Londra'dan İstanbul'a getiren uçak Atatürk Havalimanı'na indi. Terminalde FB TV'ye açıklamalarda bulunan Mesut Özil, "Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeli'ydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor. " dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil İstanbul'da... Londra Luton Havalimanı'ndan kalkan uçak TSİ 01.10'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi. Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'i yöneticiler Mustafa Kemal Danabaş, Selahattin Baki ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu karşıladı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor