Exxen’den ücretsiz Avrupa Maçı kampanyası: Exxen Spor ücretsiz mi oldu?

Exxen, Avrupa futbolunun ön önemli turnuvalarının yayın haklarını 3 seneliğine satın aldı. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu ücretli dijital içerik platformu olan Exxen, Avrupa maçları için yeni bir kampanya duyurdu. Exxen Spor paketleri ile oldukça konuşulan platform, 14 gün süre ile Exxen Spor tutkunları için ücretsiz kampanyasını kullanıma sundu. Buna göre Exxen, 14 gün boyunca ücretsiz Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını izleme imkanı veriyor.

EXXENSPOR NASIL İZLENİR?

Avrupa'nın en prestijli futbol turnuvaları bundan böyle 3 yıllığına Exxen platformunda yer alacak. Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları ExxenSpor'da olacak.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu