Emekli maaşları ne zaman hesaplara yatırılacak?

Memur emeklileri, SSK emeklileri, Bağ Kur emeklileri zamlı maaşlarını alacak, tarih belli oldu. En düşük emekli aylığının 2500 liraya yükselmesi dul ve yetim aylığı alanları da ilgilendiriyor. Ölen sigortalıdan dolayı dul veya yetim aylığı alanlar, bu uygulamadan hisseleri oranında yararlanacaklar. Memur emeklisi de yüzde 2.5'luk ek zamdan yararlanacak mı? Zamlı maaş ve aylıklar hesaplara ne zaman yatacak? Emekli aylıkları cumartesi, pazara denk gelse de hesaba yatırılacak mı?

Zamlı aylıkları memur emeklileri 15 Ocak'ta, SSK emeklileri 17-26 Ocak arasında, Bağ-Kur emeklileri de 25-28 Ocak tarihleri arasında alacak. Alt sınır aylığındaki 2500 lira sınırı dosya bazında uygulanacak. Ölen sigortalılardan dolayı dul veya yetim aylığı alanlar da yüzde 66'lık artıştan hisseleri oranında yararlanacak. İş Kanunu'nda yer alan süresinde ödenmeyen işçi alacaklarına en yüksek faiz oranı uygulanırken, bu hüküm fazla mesai, genel tatil, yıllık izin, kıdem tazminatı için çalışanların alacaklarını da kapsıyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı!