Dünyanın en zengin insanından tutumlu olmak için 9 tavsiye

100 milyar doların üzerinde servete sahip dünyadaki 6 kişiden biri olan Warren Buffett, servetine rağmen son derece basit, sade ve tutumlu bir yaşam anlayışına sahip. İşte, Warren Buffett'in tutumluluğuna dair 9 özelliği...

Jeff Bezos, Elon Musk, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Bernard Arnaul gibi isimlerden sonra dünyanın en zengin insanları arasında bulunan Warren Buffett, geçtiğimiz aylarda 90 yaşında 100 milyar doların üzerinde bir servete ulaşmıştı.

Berkshire Hathaway yatırım şirketinin CEO'su ve en büyük hissedarı olan Buffett’ın servetinin artmasında, Berkshire Hathaway şirketinin hisse değerindeki yükseliş etkili oldu.

Buffett geçen mayıs ayında Berkshire Hathaway’in yıllık toplantısında 28 milyonu aşan canlı yayın izleyicisine enflasyonun işletmeleri vurduğunu söylemiş ve bugünün yüksek fiyatları hakkında da erken uyarılarda bulunmuş ve bu konudaki endişelerini dile getirmişti.

Warren Buffett milyarlarca dolara sahip olabilir, ancak diğer ünlülerin ve finansal guruların aksine, çoğunlukla hayatı basit yaşamayı tercih ediyor. Yatırım ikonu, konu mali disiplin, tasarruf ve borç ödemesi olduğunda verdiği tüm önerileri kendisi de uyguluyor:

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak! Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor