Dünya’nın ve en popüler kahve festivalleri hangileri?

Dünyanın dört bir yanından kahve severleri bir araya getiren dünyanın en popüler kahve festivalleri arasından birkaçını sizler için inceledik. İşte detaylar.

Singapur Kahve Festivali

Singapur Kahve Festivali’ni dünyaca ünlü bir kahve festivali olarak tanımlamamıza neden olan en önemli yönü çok kapsamlı bir etkinlik takvimine sahip olması. Etkinlik süresince düzenlenen grafiti gösterileri, kahvenin en yakın arkadaşı olarak görülen kitapların etkinlik standlarında boy göstermesi ve kahve severlerin sevdikleri yazar ve illüstratörler ile buluşma imkanı yakalaması Singapur Kahve Festivali’nin en çekici yönlerinden yalnızca birkaçı.

Üç gün süren Singapur Kahve Festivali’nde birbirinden leziz kahvelerin tadına bakarken kitap standlarında sergilenen binlerce kitaptan birini seçip kahve keyfini ikiye katlayabilirsiniz. Singapur Kahve Festival’i kapsamında katılımcıların kahveyle ilişkilendirdiği kelimeler festivale katılan illüstratörler tarafından çeşitli sanat eserlerine dönüşüyor. Aynı zamanda kitap yayıncılarının standlarında kahve ve kitap severlerin hayranı olduğu yazarlar imza günleri düzenleyerek insanları kitap okumaya teşvik ediyor.

Kahve ve sanatın harmanlandığı Singapur Kahve Festivali’nde birbirinden etkileyici illüstrasyon ve grafiti çalışmaları ile kitap ve kahve kokusu bir araya geliyor. Kahveyi sanatla buluşturma fikri oldukça yaratıcı ve akla yatkın bir düşünce. Sonuçta kahve demlemek de bir sanat değil mi?

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?