Dünyaca ünlü yıldız Adele 45 kilo'yu nasıl verdi? İşte sırrı!

Dünyaca ünlü yıldız Adele bugünlerde tanındığı ilk günlerden çok daha farklı bir görünümle karşımızda. 33 yaşındaki şarkıcı Adele, Oprah Winfrey röportajında verdiği kiloları, egzersiz rutinini, boşanma sürecini ve bugünkü zihinsel durumunu anlattı. Kilo verme sürecinde herhangi bir diyete bağlı kalmadığını söyleyen Adele, verdiği kiloların tek sırrının egzersiz olduğunu belirtiyor.

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Adele'i tanıdığımızda o günkü kilo durumu ile bugünkü arasında 45 kilodan fazla vardı. Kilo verme sürecinde toplamda 100 kilo kaybeden Adele, kilo verirken yaşadıklarını ve bu süreçte hayatında nelerin değiştiğini Oprah röportajında anlattı.

Adele, 2019 sonunda verdiği kilolarla manşetlere çıkmaya başladı

Adele ilk olarak Ekim ayında Drake’in doğum günü partisinde verdiği röportajda verdiği kilolar hakkında “Eskiden ağlardım, şimdi terliyorum” dedi. Sonrasında Instagram hesabında paylaştığı aynı başlıklı fotoğrafı ile ne demek istediğini daha iyi anladık. Ünlü şarkıcının verdiği kilolar o zamandan belli olmaya başlamıştı:

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri