Dünyaca ünlü yıldız Adele 45 kilo'yu nasıl verdi? İşte sırrı!


Sonrasında, Ekim 2020’de Saturday Night Live'da Adele, “Beni son gördüğünüzden beri gerçekten çok farklı göründüğümü biliyorum,” dedi. “Ama aslında, tüm Covid kısıtlamaları nedeniyle hafif bir şekilde seyahat etmek zorunda kaldım ve sadece yarımı getirebildim; dolayısıyla bu benim göstermek istediğimin yarısı.” diye özetlenebilecek espriler yaparak hayranlarına keyifli mesajlar verdi.

Son zamanlarda paylaştığı fotoğraflarda ise gülümseyen ve zayıflamış bir Adele görüyoruz: makyajsız, sade, mutlu ve kendi de belirttiği üzere olduğu gibi:

Peki Adele nasıl kilo verdi?

Adele’in kilo kaybı öncelikle fitness rutininden kaynaklanıyor

Adele’in egzersiz programı, ağırlık kaldırma ve devre eğitimini içeriyor. Şarkıcı bu egzersiz rutininin üzerine düzenli bir şekilde 3 senedir çalıştığını belirtiyor. Başka bir deyişle Adele bilinçli bir kilo verme sürecinden geçmiş ve uyguladığı egzersizde sonuçtan önce düzenli uygulamaya önem vermiş. 

British Vogue ile bir başka röportajda Adele, karantina sırasında günde üç kez spor yaptığını söyledi: “Sabahları ağırlık çalışıyorum, sonra yürüyüş ya da öğleden sonra boks ve akşamları kardiyo yapıyorum.” Oprah ile yaptığı konuşma sırasında Adele, ağırlık kaldırmaya sadece 5 kiloluklarla  başladığını, sonra ağırlıkları yavaş ve düzenli bir şekilde 70 kiloluklara kadar çıktığını anlattı.

Adele ayrıca diyet yaparak kilo verdiğine dair tüm söylentilerin yanlış olduğunu da doğruladı. “Aralıklı oruç yok. Herhangi bir diyete bağlılık yok. Hatta çok sıkı çalıştığım için eskisinden daha fazla yiyorum” dedi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?