Diyanet işleri başkanı , bayram namazı kıldırıp, hutbe verdi!

Diyanet işleri başkanı Ali Erbaş ,bayram namazını kıldırdı ardından bayram hutbesi okudu. Küresel olarak israf,bencillik ve sosyal problemlerle hayatın kuşandığını yardımlaşma ve danışmanın ihmal edilmesiyle milyonlarca insanların aşlık içinde olduğunu dile getirdi. Pandemi de belirlenen tedbirler kapsamında camide namaz kılmaya gelirken seccadeleri ve abdest alarak gelinmesi konusunuda hatırlattı.

Bugün küresel boyutta bir israf, bencillik ve sosyal problemlerin hayatı kuşattığını ifade eden diyanet işleri başkanı,

son bir asırdır sorumsuzca bir yaklaşımla çevrenin kirletilerek küresel bir fesat ortaya çıktığını, hukuk ve merhametin hiçe sayılarak savaş, sömürü ve işgallerle dünyanın yarısının zor şartlarda yaşamaya ve çaresizliğe terk edildiğini söyledi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu