Cumartesi - Pazar sokağa çıkma yasağı var mı? 4-5 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı?

Son iki hafta sonu LGS ve YKS sebebiyle uygulanan sokağa çıkma yasağı sebebiyle vatandaşlar bu hafta da sokağa çıkma yasağı olup olmayacağını merak ediyor. Peki Cumartesi - Pazar sokağa çıkma yasağı var mı? 4-5 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağına dair son bilgiler, yaklaşan hafta sonu öncesi gündeme geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığına gerçekleşen Bilim Kurulu toplantısı gündeminde, vaka sayıları, virüsün yayılma hızı ve son durum bilgileri yer aldı. Bilim Kurulu Toplantısı ve Kabine Toplantısı'nda hafta sonu sokağa çıkma yasağıyla ilgili bir bilgi gelmezken, Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr.Seçil Özkan, Rakamların düşmesi gerektiğini ancak düşmediği noktada yeni yasaklar gelebileceğini söyledi. İşte, 4-5 Temmuz sokağa çıkma yasağı hakkında son dakika açıklamalarının detayları.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor