Cinsel ilişki sırasında fanteziler neden önemli?

Sevgilinizle asansörde seviştiniz mi hiç? Eve servis getiren pizzacıyla banyoda küçük bir kaçamak yaptınız mı? Söyleyin bakalım, zaman zaman da olsa hiç aklınızdan böyle fanteziler geçmez mi? İtiraf edemeseniz bile endişelenmenize gerek yok. Fanteziler sağlıklı bir cinsel yaşamın göstergesi. Ancak, bazen de cinsel bir sapkınlığın işareti de olabiliyor!

“Aşkım beni Empire State binasına doğru yolculuğa çıkarıyor. Aşk müziğimi biliyor, yükseklik korkumu da. Biz göğe doğru çok yükseklere uçarken, o sakin sakin beni kollarına alıyor. Önce çok etkileyici bir şekilde, sonra daha şehvetli. Taa ki çok arzulu olana dek. Müzik eşliğinde bir kez en tepede sevişiyoruz. Çılgın, ihtiraslı bir serüven, seslerin ve duyguların çılgınca uyumuyla birleşiyoruz. ”

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu