Can Ataklı açıkladı! İşte Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı: İlhan Kesici

Gazeteci Can Ataklı kendi YouTube kanalından gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı için aday olmayacağını söyledi. Ataklı, Kılıçdaroğlu aday olmayacak, çünkü muhalefet oturdu, konuştular, çalıştılar kafa patlattılar, günlerce tartışmalar, görüşmeler yaptılar ve aday belirlendi" dedi.

Ataklı, "Şimdi yine birilerin Can Ataklı üfürüyor, nereden biliyor falan diyecekler. ben size söyleyeyim. Bütün sistem şu, benim de fikir babası olduğum. Yazıya geçirdiğim için öncülerinden olan biriyim bu konuda. Muhalif grup Meclis'te en az 360 milletvekilini bulmak yazım. Bütün planı buna göre yapmak lazım. Türkiye'de sistemin değişmesi gerek. Parlamenter sisteme dönmek lazım. Plan şu. Önce parlamenter sisteme güçlü bir şekilde girelim. ondan sonra yola devam edelim." dedi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu