Çakralar nasıl açılır?Çakraları adım adım nasıl dengeye getirilir?

Son günlerde popülerleşen ruhsal arınma konularıyla beraber çakraların nasıl çalışıldığı merak konusu oldu. İşte çakralarınızı nasıl çalıştırabilirsiniz nasıl denge haline getirebileceğiniz ile ilgili çalışmalar haberimizde. . .

Çakralar nasıl açılır?Çakraları adım adım nasıl dengeye getirilir?

Hinduların ve/veya Budistlerin inanışlarına göre vücudumuzdaki enerjinin uçsuz bucaksız (ama etrafı çevrili) havuzları olan çakralar, psikolojik özelliklerimizi etkiler.

Vücudumuzda yedi ana çakra olduğu; üst gövdemizde bulunan dört çakranın zihinsel özelliklerimizi etkilediği ve alt gövdemizde bulunan üç çakranın sezgisel özelliklerimizi etkilediği söylenir.

Bunlar:

Muladhara (kök) çakra.

Svadhisthana (sakral) çakra.

Manipura (karın boşluğu) çakra.

Anahata (kalp) çakra.

Visuddhi (boğaz) çakra.

Ajna (üçüncü göz)

çakra. Sahasrara (taç) çakra.


Budist/Hindu öğretisine göre tüm çakralar, insanların ruhsal olarak iyi hissetmesine yardımcı olur.

Sezgilerimiz, duygularımız ve düşüncelerimizle iş birliği içinde olur.

Genellikle çakralarımızdan bazıları sonuna kadar açık değildir (yani doğduğunda etki ettikleri gibi etki ederler) bazıları ise aşırı aktiftir ya da neredeyse kapalıdır.

Çakralar dengelenmezse insan kendisiyle barışık olmayı başaramaz.

Çakraların farkında olma becerisini ve ayrıca onları açmak için hazırlanmış güvenilir yöntemleri öğrenip,uygulamak için aşağıdaki bilgileri takip edebilirsiniz. . .

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi!