Burcuna göre yatakta nasıl birisin?

Hayatta aşk kadar önemli olan cinsel yaşam, birçok ilişkinin de temelini oluşturuyor. Bize pek çok konuda rehber olmayı başaran astolojiyle ise elbette cinsel yaşam hakkında da bazı çıkarımlar yapmak mümkün olabiliyor. Unutmayın ki kişiliğimiz Güneş burcumuz, yükselen burcumuz ve Ay burcumuzun birleşiminden oluşuyor. Bakalım siz yatakta nasıl birisiniz?

1. Koç

Koç burçları aşırı yoğun ve sabırsız olmalarıyla bilinirler. Bu yüzden yatak odasındada 1 numaralı oyuncu olmak, kontrolü ele almak isterler. Oldukça iyi öpüşürler.

Koç burçları her ne kadar yatakta mükemmel birer oyuncu olmasalar da partnerlerine davranış şekilleri ve kontrolü ele alışlarıyla partnerlerinin vazgeçilmezi olurlar. Bu yüzden Koç ve Akrep burçlarının ilişkileri oldukça vahşi olabilir, ikisi de kontrolü eline almak için mücadele eder.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor