Bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden bu bölgelerde yaşayanlara sağanak ve toz taşınımı uyarısı!

Meteoroloji 21 Nisan 2022 Perşembe tarihli hava durumu raporunu yayımladı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu değerlendirmelere göre dana ve Mersin'in kuzey kesimleri, Sivas, Kars, Ardahan, Iğdır ve Bursa çevrelerinde sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklığının ülke genelinde 2 ila 5 derece artması beklenirken Doğu kesimlerde yer yer toz taşınımı görülecek. Peki, bugün hava nasıl olacak? İşte, MGM 21 Nisan İstanbul, Ankara, İzmir ve il il hava durumu raporu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere gör Türkiye'nin genelinde hava sıcaklığı 2 ila 5 derece artacak. Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz Bölgesi ile Sakarya, Sivas, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu ve Güneydoğu'da toz taşınımı bekleniyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu