Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat! 16 Mart Meteorolojiden kar, sağanak ve fırtına uyarısı

16 Mart 2021 tarihine ait hava durumu raporunu yayınlayan MGM, ülkenin birçok yerinde yağışın etkili olacağını ve fırtınanın beklendiğini duyurdu. Akdeniz'de ve İç Anadolu bölgesinde yarın fırtına, Adana ve Kahramanmaraş'ta ise kuvvetli yağış bekleniyor. Kütahya, Eskişehir, Yozgat, Kayseri ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ön görülürken İstanbul'da yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın kuvvetli olması tahmin ediliyor. İşte, MGM 16 Mart il il hava durumu tahminleri

Günlük hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Son tahminlere göre,yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Kıyı Ege, Akdeniz ve Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Akdeniz'in iç ve yüksek kesimleri (Toroslar Mevkii), Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Afyonkarahisar, Kütahya, Eskişehir, Yozgat, Kayseri ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görülmesi, Kıyı Ege, Çanakkale çevreleri, Antalya’nın batı ve doğu ilçeleri, Adana'nın kuzey kesimleri ile Hatay kıyılarında kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, Tunceli, Bingöl, Bitlis ve Muş çevrelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar, yükseklerinde yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi!