Bu kış çifte belaya dikkat! Grip ve Covid-19 aynı anda ölüm riskini ikiye katlıyor!

Koronavirüs salgını dünyada etkisini göstermeye devam ediyor. Grip ve Covid-19 enfeksiyonu aynı anda ölüm riskini ikiye katlıyor İngiltere’de yapılan yeni bir araştırmada yeni tip corona virüsü (Covid-19) orta ve şiddetli semptomlarla geçiren kişilerin aynı anda grip geçirmesi halinde ölüm risklerinin ikiye katlandığı açıklandı.

20 BİN KİŞİNİN VERİLERİ İNCELENDİ

İngiltere’de devlete bağlı Kamu Sağlığı Kurumu (PHE), 20 Ocak ve 25 Nisan tarihleri arasında Birleşik Krallık'ta hem Covid-19 hem de grip için test edilen yaklaşık 20 bin  kişinin verilerini inceledi. Araştırmacılari pandeminin başlangıcından Mayıs ayına kadar yapılan testlerin sadece hastanelerle sınırlı olduğunu ve araştırmaya konu olan, Covid-19 hastalarının orta ve şiddetlisemptomlara sahip hastalar olduğunu vurguladı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu