Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kuvvetli sağanak yağış uyarısı! I 18 Ekim 2021

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından illere ait hava durumu tahminleri yayınlandı. Hava durumu tahminlerini son dakika açıklayan Meteoroloji sağanak yağış uyarısında bulundu. Peki, yeni haftada hava nasıl olacak? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 18 Ekim hava durumu raporu...

Dışarı çıkacak olanlar sabahın ilk saatlerinden itibaren Meteoroloji hava durumu tahminlerini sorguluyor. Son hava durumu değerlendirmelerine göre Karadeniz Bölgesi kıyı kesiminde yerel kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri altında, güney kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. İstanbul'da ise öğle saatlerinden sonra pazartesi günü hafif sağanak etkili olacak. İşte tahminlerle ilgili detaylar..

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı!