Bu illerde yaşayanlar dikkat! 29 Nisan Meteoroloji'den kuvvetli sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi sağanak yağışlı. Akşam saatlerinde ise İzmir ve Muğla çevrelerinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Gün içerisinde lodos Ege ve İç Anadolu bölgelerinde etkili olacak. İşte 29 Nisan 2021 Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Aydın, Muğla, Denizli, Konya, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı!