Bolivya'da insanlara yayılan yeni bir virüs türü tespit edildi! Chapare virüsü belirtileri ise..

Dünyanın dört bir yanındaki ülkeler yeni bir corona virüs dalgasıyla mücadele ederken, bilim insanlarının insanlığa yönelik yeni salgın tehditlerini belirlemek için yaptığı çalışmalar sürüyor.ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri'ndeki(CDC) araştırmacılar, Bolivya'da tespit ettiği hastalık ürküttü.  Araştırmacıları da şaşkına çeviren virüs, biri genç 3 kişinin ölümüne neden oldu. Yeni salgın uyarısı geçilirken virüsün belirtileri bile paylaşıldı.

Dünyanın dört bir yanındaki ülkeler yeni bir corona virüs dalgasıyla mücadele ederken, bilim insanlarının insanlığa yönelik yeni salgın tehditlerini belirlemek için yaptığı çalışmalar sürüyor.

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri'ndeki(CDC) araştırmacılar, Bolivya'da tespit ettiği hastalık ürküttü.  Araştırmacıları da şaşkına çeviren virüs, biri genç 3 kişinin ölümüne neden oldu. Yeni salgın uyarısı geçilirken virüsün belirtileri bile paylaşıldı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor