Bizim için Şampiyon'da oynayan Ganesh, Bold Pilot'ın oğlu çıktı!

Bizim İçin Şampiyon filminde Bold Pilot'ı canlandıran Ganesh, efsane atın oğlu çıktı. İşte Ganesh'in "tesadüfün böylesi" dedirtten hikayesi.

Hipodromların rekorları geçilemeyen şampiyonu Bold Pilot ile vesile olduğu büyük aşkın anlatıldığı Bizim İçin Şampiyon sinema filmi, kendisini tanıyan tanımayan, atlara gönül veren vermeyen herkesi yürekten etkiledi. Filmde Bold Pilot'ı canlandıran 5 attan biri olan 9 yaşındaki Ganesh'in hikayesi de bir o kadar ilgi çekici ve şaşırtıcı. Ganesh, başarılarla dolu bir yarış hayatı olmaması nedeniyle hipodromlarda gönülleri fethedemese de Türkiye'de beyaz perdenin ilk yıldız atı olmayı başardı.

İşte Ganesh'in "tesadüfün böylesi" dedirtten hikayesi - TIKLA


Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle