Anasayfa /  Foto Galeri

Bizim için Şampiyon'da oynayan Ganesh, Bold Pilot'ın oğlu çıktı

Bizim için Şampiyon'da oynayan Ganesh, Bold Pilot'ın oğlu çıktı - Sayfa 1

Bizim İçin Şampiyon filminde Bold Pilot'ı canlandıran Ganesh, efsane atın oğlu çıktı. İşte Ganesh'in "tesadüfün böylesi" dedirtten hikayesi. Hipodromların rekorları geçilemeyen şampiyonu Bold Pilot ile vesile olduğu büyük aşkın anlatıldığı Bizim İçin Şampiyon sinema filmi, kendisini tanıyan tanımayan, atlara gönül veren vermeyen herkesi yürekten etkiledi. Filmde Bold Pilot'ı canlandıran 5 attan biri olan 9 yaşındaki Ganesh'in hikayesi de bir o kadar ilgi çekici ve şaşırtıcı. Ganesh, başarılarla dolu bir yarış hayatı olmaması nedeniyle hipodromlarda gönülleri fethedemese de Türkiye'de beyaz perdenin ilk yıldız atı olmayı başardı.

Bizim için Şampiyon'da oynayan Ganesh, Bold Pilot'ın oğlu çıktı - Sayfa 2

Hayatlarını atlara adamış Atman Ailesi'nin harasında doğup büyüyen, sakatlığı nedeniyle yarışları bırakan Ganesh, bir süre Altınoluk'ta tedavi gördü. Tedavinin ardından Atman ailesinin harasına geri dönen Ganesh, daha sonra Genelkurmay Başkanlığı'na hediye edildi. SAĞLIK KONTROLÜNDE ORTAYA ÇIKTI Daha sonra çıkarıldığı ihalede satılan ve iki kez sahibi değişen Ganesh, en son bir iş adamı tarafından alındı. Ganesh, Bizim İçin Şampiyon filminin çekim hazırlıkları sırasında yaşamını sürdürdüğü binicilik akademisinde keşfedildi. Çekim öncesi Veli Efendi Hipodromu'nda sağlık kontrolünden geçirildiği sırada Ganesh ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Ganesh'in çipi kontrol edildikten sonra şampiyon at Bold Pilot'ın oğlu olduğunun öğrenilmesi, film ekibine "tesadüfün böylesi" dedirtti.

Bizim için Şampiyon'da oynayan Ganesh, Bold Pilot'ın oğlu çıktı - Sayfa 3

AYNI BABASI GİBİ Ganesh'in yaşamını sürdürdüğü Murat Boncuk Binicilik Akademisi'nin sahibi ve at eğitmeni Murat Boncuk, Bizim İçin Şampiyon filminin Türkiye için bir nazar boncuğu olduğunu çünkü daha önce bu tarz bir film çekilmediğini söyledi. Bold Pilot'ın hayat hikayesinin anlatılmasının filme büyük katkı sağladığını çünkü özellikle Anadolu'da yakından tanınan bir at olduğunu belirten Boncuk, Ganesh, Bold Pilot'ın oğlu, annesi de çok iyi bir kısrak. Ganesh'in bütün fiziksel özellikleri ve ruhsal yapısı da aynı babası gibi" dedi. GENELKURMAY BAŞKANLIĞI'NA HEDİYE EDİLDİ Atman ailesinin çiftliğinde doğan ve büyüyen Ganesh'in bir koşu sırasında ayağından sakatlandığını anlatan Boncuk, bunun üzerine Altınoluk'ta bir rehabilitasyon merkezine gittiğini, orada yüzme egzersizleri yaptığını dile getirdi. Atman ailesinin bir süre daha çiftliklerinde bakmaya devam ettikleri Ganesh'i, Genelkurmay Başkanlığı'na hediye ettiğini aktaran Boncuk, sözlerine şöyle devam etti:

Bizim için Şampiyon'da oynayan Ganesh, Bold Pilot'ın oğlu çıktı - Sayfa 4

"BOLD PİLOT'IN OĞLU OLDUĞUNU BİLMİYORDUK" "Genelkurmay Başkanlığı'ndaki atlar 4-5 yıl sonra ihale ile atçılara veriliyor. İhaleye giren Bursalı bir atçı tarafından Ganesh satın alınıyor. Dolaylı yollardan Ankara, Bursa, Manisa, en sonunda İstanbul'a geliyor. Bir arkadaşımızın çiftliğine şu anki sahibiyle birlikte gittik. Ganesh'i orada gördük, çok beğendik. Arkadaşım satın almak istedi ama Bold Pilot'ın oğlu olduğunu bilmiyorduk. Sinema filmi için siyah at arayışı başladı çiftliklerde. Bizim çiftliğimize de uğradılar. Sahibinden rica ettiler, biz de seve seve 'tabi' dedik. Atların boynuna veteriner tarafından çip takılır. Merak ettik Ganesh'in soyu nedir diye. Çipi okuttuğumuzda Bold Pilot'ın oğlu olduğu anlaşıldı. Bu çok güzel bir hikaye oldu bizim için de. Hem Bold Pilot'ı canlandırıyor hem de gerçek oğlu oynadı."