BioNTech aşısı olan 1 milyon kişi incelendi, ortaya çok çarpıcı sonuç çıktı: Koruyuculuğu yüzde 20

Milyonlarca insanın hayatını kaybettiği koronavirüs salgınına karşı koruyuculuğu çok yüksek olan BioNTech aşısı için yeni bir araştırmanın sonuçları yayımlandı. Araştırma sonuçları kafa karıştırdı, çünkü BioNTech aşısı olan 1 milyon insanın verileri incelendiğinde korona virüsü aşısının 6 ay sonra enfeksiyonun bulaşmasını engelleme seviyesinin yüzde 20’lere düştüğünü tespit etti. Daha önceki başka bir çalışmada da 7. aydan sonra antikor seviyesinin 10 kat azaldığını duyurulmuştu.

Katar’da Covid-19 aşısı olan 1 milyon insanın gerçek zamanlı verilerini inceleyen uzmanlar, Pfizer/BioNTech’in geliştirdiği Comirnaty isimli corona virüsü aşısının 6 ay sonra enfeksiyonun bulaşmasını engelleme seviyesinin yüzde 20’lere düştüğünü tespit etti.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor