Bill Gates'ten Coronavirüs açıklamaları! Neden...

Microsoft’un kurucu ortağı milyarder Bill Gates, corona virüs pandemisi ile ilgili soruları yanıtladı. Salgının ne zaman biteceğinden aşılar ile insanlara çip takılması spekülasyonlarına kadar birçok soruya yanıt veren Gates, Omicron’dan daha bulaşıcı bir varyantın olası olmadığını ancak bu pandemi sırasında çok şaşırdığını söyledi.

Microsoft’un kurucusu Bill Gates, corona virüsün geleceği, Omicron varyantı ve ‘insanlara çip taktığına’ dair spekülasyonlar ile ilgili açıklamada bulundu.


Bill & Melinda Gates Vakfı'nın kurucu ortağı olarak, corona virüs pandemisinden çok önce, gelişmekte olan dünyaya aşı getirmek için milyarlar harcayan Gates, Twitter hesabından gelen soruları yanıtladı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor