''Bay Yanlış''dizisinin tüm karakterleri

26 Haziran 2020 cuma günü Fox TV ekranlarında yaz dizisi olarak ekranlara gelecek Bay Yanlış dizisinde daha önce Dolunay dizisinde de birlikte rol alan ve çok sevilen Özge Gürel ve Can Yaman bir kez daha birlikte yer alacak. Bay Yanlış dizisi oyuncuları arasında Özge Gürel ve Can Yaman’in dışında Feri Baycu Güler, Lale Başar ve Suat Sungur da yer alacak.

Bay Yanlış dizisi konusu :

Özgür ile Ezgi komşudur; Özgür zengin olsa da bir barda barmen olarak çalışan, hayatı çok takmayan, aşka falan da inanmayan rahat bir tiptir. Diğer taraftan Ezgi ise aşk konusunda sınıfta kalmış doğdu adama denk gelememiş güzel bir kızdır.

Ezgi’nin tek amacı vardır artık düzgün bir adam bulup evlenmek Özgür komşusu Ezgi’nin erkekler konusunda başarısız olduğunu görünce ona yardım edip aşk koçluğu yapmak ister. Özgür Ezgi’ye sevdiği adamı ayarlamaya çalışırken Ezgi’ye aşık olduğunu fark edecek. 

Bay Yanlış Oyuncuları
Can Yaman – Özgür 
Özge Gürel – Ezgi
Lale Başar – Sevim Aksoy
Feri Baycu Güler
Suat Sungur
Fatma Toptaş
Gürgen Öz
Sarpcan Köroğlu
Serkay Tütüncü
Ece İrtem
Cemre Gümeli
Anıl Çelik
Kimya Gökçe Aytaç
Taygun Sungar

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi!