Ajda Pekkan satışa çıkardığı villanın fiyatını indirdi

Süper star Ajda Pekkan, İstanbul'daki süper lüks villasını yeniden satılığa çıkardı. Daha önce villasında kallavi zamma giden usta sanatçı, alıcı bulamayınca bu kez fiyatı öncekine göre düşük tuttu.

Karantina dönemini evinde geçiren Ajda Pekkan, yeniden villasını satma kararı aldı. Ajda Pekkan, daha önce koronavirüs döneminde villasını satışa çıkarmıştı. 1100 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen 6 odası 2 salonu bulunan ultra lüks villa, 38 milyona satışa çıkarıldı. Duayen sanatçı, daha önce villasını 46 milyon TL'ye satışa çıkarmış ancak alıcı bulamamıştı. Peki ultra lüks villanın özellikleri neler, Ajda Pekkan koronavirüs döneminde neler yapıyor? İşte detaylar.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor