Adana'da dehşet! Çocuklar orakla evimi basıp karnımı deşmek istediler

Adana'da ziraat danışmanı Refik Vural'ın başına gelenler filmlerdeki dehşet sahnelerini aratmayacak cinsten. Önce traktörle aracında ezilmek istenmiş. Sonra otobüslerle evinin önüne getirilen eli oraklı çocuklar tarafından öldüresiye dövülmüş. Her şey bir kaza mı yoksa kumpasla mı başladı...

Adana’da zirai danışman Refik Vural (47), otomobiliyle işe giderken karşı şeritten gelen traktörle kafa kafaya çarpışması sonucu yaralandı. Kazadan sonra bir grup tarafından sopalarla darbedildiğini iddia eden Vural, olayı azmettiren kişinin mahallelerinde bulunan komşusu M.G. olduğunu söyledi. Vural, kaza öncesi motosikletli kişilerin kendisini takip edip pusu kurduğunu ve traktör sürücüsünün kasıtlı olarak çarptığını öne sürdü. Kaza anları ise otomobilde bulunan kamera tarafından anbean kaydedildi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi!