250 kişinin katıldığı 11 saatlik sosyete partisine polis şoku!

Maskenin takılmadığı ve sosyal mesafenin hiçe sayıldığı 250'ye yakın kişinin katıldığı 11 saatlik sosyete partisine polis baskını yapıldı. Bu ünlü isimlerden bazısı ise şöyle Ceylan Çapa, Rüzgar Çetin, Yasemin Taciroğlu, Berk Suyabatmaz, Eliz Sakuçoğlu, Caner Karaloğlu ve Şevval Şahin de partide yer alan isimlerdendi.Partiye girmek için özel bir şifrenin olduğu ve 'Instagram'da görüntüler yayılmasın diye' telefonların toplandığı ortaya çıktı.

Maskenin takılmadığı ve sosyal mesafenin hiçe sayıldığı 250'ye yakın kişinin katıldığı 11 saatlik sosyete partisine polis baskını yapıldı.

Bu ünlü isimlerden bazısı ise şöyle Ceylan Çapa, Rüzgar Çetin, Yasemin Taciroğlu, Berk Suyabatmaz, Eliz Sakuçoğlu, Caner Karaloğlu ve Şevval Şahin de partide yer alan isimlerdendi.

Partiye girmek için özel bir şifrenin olduğu ve 'Instagram'da görüntüler yayılmasın diye' telefonların toplandığı ortaya çıktı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi!