18 Mart Çanakkale Zaferi resimli mesajları ve sözleri 2024! Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun!

Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun! 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle binlerce kişi sosyal medya aracılığıyla ya da özel mesajlarla paylaşım yapmak için aramalar yapıyor. En güzel ve en anlamlı Çanakkale Zaferi yazılı ve resimli mesajları haberimizde. İşte 18 Mart Çanakkale Zaferi resimli mesajları ve sözleri 2024!

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJLARI VE SÖZLERİ 
Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Çanakkale Zaferimizin 108 yılında; Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyorum.

Aziz şehitlerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.

Çanakkale ruhu; aziz milletimizin en zor zamanlarda her türlü meşakkate göğüs gerip fedakarlık yapması, büyük zaferler kazanmasıdır.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor