10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü panoları – En güzel 10 Kasım’a özel pano çalışması örnekleri

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım tarihinde, bu yıl da anma törenleri düzenlenecek. Özellikle ilkokul ve lise düzeyindeki eğitim kurumlarında organize edilecek anma törenleri öncesi Atatürk’ün hayatı, yaptığı yenilikler, sözleri, Atatürk ile ilgili şiirlerden oluşan 10 Kasım panoları hazırlanacak. 10 Kasım öncesi geçtiğimiz yıllarda hazırlanan 10 Kasım pano çalışması örneklerini derledik.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81. yıl dönümünde yurdun dört bir yanında saygı ve rahmetle anılacak. Bu kapsamda düzenlenecek tören ve etkinliklerde okunacak 10 kasım şiirleri, yapılacak konuşmaların yanı sıra hazırlanacak 10 kasım panoları da özellikle ilk ve ortaokul düzeyindeki öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Biz de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'ne dair pano çalışmalarını bir araya getirdik.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu