Anasayfa /  Magazin

'American Horror Story' ile ün salan Leslie Jordan hayatını kaybetti

Emmy ödüllü ünlü oyuncu Leslie Jordan, trajik bir kazada 67 yaşında hayatını kaybetti.

Abone ol
Abone ol 26 Ekim 2022 00:04

'American Horror Story' ve 'Will & Grace' dizileriyle tanınan Emmy ödüllü oyuncu Leslie Jordan, araba kazasında hayatını kaybetti. 67 yaşındaki oyuncunun, pazartesi sabahı Hollywood’da Cahuenga Bulvarı’ndaki bir binanın yan tarafına çarparak kaza yaptığı aktarıldı. 

Oyuncunun temsilcisi, Instagram hesabında bir paylaşım yaparak, “Leslie’nin bizlerle paylaştığı sevgi ve ışık asla sönmeyecek ve sizi bu süre zarfında anılarınızı paylaşmaya ve birbirinizi rahatlatmaya davet ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Leslie’nin gerçekten gurur duyduğu ve dünyayla paylaşmayı dört gözle beklediği bir projeyi yayınlayacağız" yazdı.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leslie Jordan (@thelesliejordan)

2006 yılında, Beverly Leslie karakterini canlandırdığı 'Will & Grace' dizisindeki rolüyle Emmy Ödülü’ne layık görülen oyuncu, 'Ally McBeal', 'Ugly Betty', 'Lois & Clark: The New Adventures of Superman', 'Hidden Palms', 'Star Trek: Voyager', 'Caroline in the City', 'American Horror Story' ve 'Pee-Wee’s Playhouse' gibi dizilerde rol aldı. Oyuncu ayrıca "Ski Patrol", "Roadside Rodeo", "Love Ranch", "Southern Baptist Sissies" ve "The United States vs. Billie Holiday" gibi filmlerde de izleyicilerle buluştu.

Yorumlar