Anasayfa /  Foto Galeri

Altın yükselişe geçti! İslam Memiş sakın bunu yapmayın, büyük şok geliyor diyerek uyardı

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı.Yıl sonu tahminlerini güncelleyen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Sakın bunu yapmayın diyerek yatırımcılara önemli uyarıda bulundu.

Altın yükselişe geçti! İslam Memiş sakın bunu yapmayın, büyük şok geliyor diyerek uyardı - Sayfa 1

Geçtiğimiz hafta düşüşe geçen gram altın 1000 liranın altına kadar düşmüştü. Ekim ayıyla birlikte yükselişe geçen gram altın tekrardan 1000 TL'ye kadar tırmandı. Çeyrek ve ons altında da hareketlilik başladı.

Altın yükselişe geçti! İslam Memiş sakın bunu yapmayın, büyük şok geliyor diyerek uyardı - Sayfa 2

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına kritik tavsiyelerde bulundu. Yıl sonunda beklediği seviyeleri güncelleyen İslam Memiş, 'Sakın bunu yapmayın' diyerek en iyi yatırım aracını açıkladı. 

Altın yükselişe geçti! İslam Memiş sakın bunu yapmayın, büyük şok geliyor diyerek uyardı - Sayfa 3

ONS ALTIN İÇİN YIL SONU TAHMİNİ

Ons altın için İslam Memiş, "Orta vadeye baktığımızda altının ons fiyatı yıl sonuna kadar 2.000 dolar seviyesinin üzerini test edebilir. Fiyatlanmayan bir çok konunun yılın son çeyreğinde fiyatlanmasını bekliyorum." dedi.

Altın yükselişe geçti! İslam Memiş sakın bunu yapmayın, büyük şok geliyor diyerek uyardı - Sayfa 4

GRAM ALTIN İÇİN YIL SONU TAHMİNİ

Gram altındaki yükselişi değerlendiren İslam Memiş, yıl sonu için bu seviyelere dikkat çağrısında bulunarak, "Altının gram fiyatı ise dolar/TL kurunu takip etmeyi sürdürüyor. Altının ons fiyatında sert satışlar görsek de, altının gram fiyatındaki gerileme sınırlı oldu. Ekim ayı için 1.060 lira seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim. Yıl sonuna doğru 1.200 lira ve üzerindeki rakamları beklemeye devam ediyorum." ifadelerini kullandı.