Anasayfa /  Foto Galeri

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! 25 şubat Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Altın özellikle Türkiye’de her zaman önemli bir birikim ve yatırım aracı olmuştur. Bu yüzden günümüzde de altın fiyatları insanların en çok araştırdığı konuların başında gelmektedir. Peki bugün altın fiyatları ne durumda? İşte çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ve diğer güncel altın fiyatları...

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! 25 şubat Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? - Sayfa 1

Altın fiyatlarında son durum nasıl? Çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 25 Şubat 2020 anlık ve güncel çeyrek altın alış satış fiyatlarında son durum...Gram altın 324 lira, çeyrek altın 544 lira ve Cumhuriyet altını 2.235 liradan işlem görüyor. Altının ons fiyatı ise 1.648,91 dolar seviyelerinde yer alıyor.

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! 25 şubat Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? - Sayfa 2

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Ülkemizde en çok tercih edilen altın türleri arasında çeyrek altından sonra gram altın yer alır. Özellikle altın fiyatlarının artmasından sonra gram altına olan talep de oldukça arttı. Gram altın bugün 329,43 TL'den alınırken 329,50 TL'den satılıyor.

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! 25 şubat Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? - Sayfa 3

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın vatandaşların gözdesi olmayı sürdürüyor. Özellikle yatırım yapmak isteyenler yarım altın fiyatlarını merak ediyor. Yarım altın alış 1.030,29 TL iken, 1.056,88 TL'den satışı yapılıyor.

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! 25 şubat Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? - Sayfa 4

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın ülkemizde birikim alanındaki bir numaralı tercihtir. Evlerde biriktirilen altınların yüzde 90'u çeyrek altındır. Bugün 516,76 TL'den alınan çeyrek altın 528,44 TL'den satılıyor.