Anasayfa /  Foto Galeri

Altay Bayındır için Fenerbahçe'de Çanlar Çalıyor!

Geçen sezon hataları nedeniyle eleştirilere maruz kalan Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır, yeni sezona da kötü başladı. Performansındaki zayıflıklar ve yediği hatalı goller eleştirilere yol açtı. Bu eleştirilerin etkisi özellikle Maribor ve Gaziantep FK maçlarında görüldü. Ayrıca yabancı kaleci söylentileri de moralini bozdu. Gaziantep maçında taraftarın tepkisiyle karşılaştı.

Altay Bayındır için Fenerbahçe'de Çanlar Çalıyor! - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin yeni sezonda yaptığı önemli transferlerle adım attığı sezonunda, genç kaleci Altay Bayındır'ın moral ve motivasyon kaybı, form düşüklüğü endişe verici bir düzeye ulaştı.

Çıkışları, yer tutuşu ve topu oyuna sokuşu eleştirilirken, yediği hatalı goller de göze çarpıyor.

Altay Bayındır için Fenerbahçe'de Çanlar Çalıyor! - Sayfa 2

Bu yoğun eleştirilerin Altay'ı olumsuz etkilediği, özellikle Maribor ve Gaziantep FK maçlarında daha belirgin hale geldi. Taraftarın artan tepkileri, genç kaleci ile arasındaki bağı zayıflattı.

Altay Bayındır için Fenerbahçe'de Çanlar Çalıyor! - Sayfa 3

Altay Bayındır, geçtiğimiz sezon teknik direktör Jorge Jesus'un üçlü defans sisteminde hatalar yaparak yoğun tepkiler aldı. Sakatlık nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kaldı.

Altay Bayındır için Fenerbahçe'de Çanlar Çalıyor! - Sayfa 4

Bu sezon ise kalesini devraldı ve performansı değişkenlik gösterdi. Yabancı kaleci transfer söylentileri de moralini bozdu.