Anasayfa /  Güncel

Almanya’da yaşayan Türk boksör Ünsal Mukadder Arık, AK Partililerin saldırısına uğradı.

Almanya’da yaşayan ve 2020 yılının aralık ayında bıçaklı saldırıya uğrayan Avrupa Boks Şampiyonu Ünsal Arık'a bir kez daha saldırı düzenlendi.

Abone ol
Abone ol 09 Ağustos 2021 15:03

Almanya’da yaşayan Avrupa Boks Şampiyonu Ünsal Arık, bir kez daha saldırıya uğradı. AK Parti'yi eleştiren Arık, 2020 yılının aralık ayında da bıçaklı saldırıya uğramıştı.

Almanya'nın başkenti Berlin’de yaşayan ve AK Parti'yi eleştirdiği için hedefe konan Avrupa Boks Şampiyonu Ünsal Mukadder Arık, Twitter hesabından yayımladığı videoyla saldırıya uğradığını belirtti. Arık, yayımladığı videoda “Bu yaptıklarınız, bu gelici, geçici insanlar için değer mi bilmiyorum ama artık anlaşılan rahat yok sizde. Bir dahaki sefer sadece çenenizi değil bütün kemiklerinizi kıracağım. Allah ne hak ediyorsanız onu versin. Utanın lan utanın! Türk bayrağını temsil eden bir sporcuya vatan haini demek, vicdansızca, kalleşçe saldırmak hangi kitapta yazar? Gerçekten üzülüyorum artık" ifadelerini kullandı.

 



Daha önce Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’nin (DİTİB) Almanya’daki faaliyetlerini, Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi eleştirdiği için Arık'ın arabasının camına kurşun bırakılmış ve lastikleri kesilmişti. Arık, 2020 yılının aralık ayında da bıçaklı saldırıya uğramıştı.

Geçtiğimiz yıl ölüm tehditleri aldığını belirten Ünsal Arık, o dönem Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise “Okuyun arkadaşlar çünkü tedirginim. Evimin önünde kurşun bıraktığınız mesajı aldık telefon numaramı da bulmuşunuz şimdi konuştuk tehtidi aldık ve ben Ünsal Arık yarın bir gün Öldürülürsem bilinki bunu tayyipçiler yaptı çünkü arayan kişi belli Alahın emriymiş dinsizler öldürmek” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar