Anasayfa /  Foto Galeri

Almanların kan donduran 8 yıllık corona virüsü raporu ortaya çıktı!

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, korona virüs pandemi hakkında 8 yıl öncesinden bilgi sahibi olduğu belirtildi. Kaynak Yeniçağ: Almanya Başbakanı Merkel'e, korona virüs hakkında 8 yıl önce bilgi verildi

Almanların kan donduran 8 yıllık corona virüsü raporu ortaya çıktı! - Sayfa 1

Almanya'da hazırlanan bu rapor Koronavirüs ile olan neredeyse birebir benzerliği ile şoke etti! Üstelik Angela Merkel'e 8 yıl önce sunulan bu rapor yönünde çalışmalar da gerçekleştirilmiş. İşte kan donduran o detaylar!

TÜM DÜNYAYI ETKİLEYECEK!

Almanya'da Robert Koch Enstitüsü Başkanlığı'nda hazırlanan "Risk Analizi ve Halkı Koruma" başlıklı raporda 'SARS CoV' virüsünün mutasyona uğrayıp 'pandemi' olacağı, tüm dünyayı etkileyeceği ve binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olacağı belirtiliyor.

Almanların kan donduran 8 yıllık corona virüsü raporu ortaya çıktı! - Sayfa 2

Alman Meclisi'ne sunulan, 10.12.2012 tarihli ve 17/12051 sayılı raporda dikkat çeken bulgular ve bilgiler içeriyor.

Almanların kan donduran 8 yıllık corona virüsü raporu ortaya çıktı! - Sayfa 3

Sekiz yıl önce yapılan salgın tahminine göre, yaşlıların yüzde 10'u bu virüsten etkilenecek ve virüs üç ayrı dalga halinde yayılacak.

Almanların kan donduran 8 yıllık corona virüsü raporu ortaya çıktı! - Sayfa 4

8 YIL ÖNCE MECLİS'E SUNULDU

Robert Koch Enstitüsü başkanlığında Alman İnşaat ve Yerleşim Planı Müsteşarlığı, Halkı Koruma ve Doğal Felaketlere Yardım Müsteşarlığı, güvenlik ve bilgilendirme bölümüne bakan müsteşarlık, tarım ve beslenmeyle ilgili müsteşarlık, Teknik Yardım Ulaştırma Birimi Başkanlığı, Özel Komando Birlikleri, Alman Ordusu uzmanları ve Paul Ehrlich Enstitüsü ile birlikte hazırlanan rapor, 8 yıl önce Alman Meclisi'ne sunuldu.