Anasayfa /  Ekonomi

Erkekler için özel yılbaşı hediye alternatifleri

Erkeklere yılbaşında ne hediye alınır? Bütün bayanların düşündüğü bu sorunun cevabı erkeklere özel olarak üretilmiş yılbaşı hediyelerinde ... İşte erkekler için özel alınabilecek yılbaşı hediyeleri...

Abone ol
Abone ol 26 Aralık 2018 15:26

ÇERÇEVE

Önce bir klasikle başlayalım: Fotoğraf çerçevesi. Fotoğraf çerçeveleri de zaman içinde şekil değiştirdi ve artık son derece modern tasarımlar bulmak mümkün. Ancak bir püf noktası var: Mutlaka birden fazla çerçeve almalısınız. Böylece hem sizin hem de annesinin fotoğraflarını koyabilir başucuna ve böylece kimsenin de kalbi kırılmaz.

KALEM

Artık kalemle çok fazla bir şey yazmadığımız bir gerçek. Ancak yine de şık bir kalem erkekler için bir nevi statü sembolü ve karizmatik bir eşya. Gömlek cebinde, yani hep kalbinin üzerinde taşıyacağı bir hediye.

KEMER, CÜZDAN, ELDİVEN

Kemer, cüzdan... Bunlar da en kolay hediyelerden. Hal böyle olunca özenerek kaliteli ve özel görünen modelleri seçmeniz erkeklerin hoşuna gidecektir. Kış aylarında olduğumuz için listeye şık deri eldivenler de ekleyebiliriz.

KRAVAT

Kravat her dönemin, hemen hemen her yaşın en hoş ve işe yarar hediyelerinden biri. Çılgın desenli bir kravat seçerek hediyenizde fark yaratabilirsiniz.

PRESTİJ SETİ

Biraz daha bütçe ayırabilirim derseniz böyle setleri düşünebilirsiniz. Kol düğmeleri, papyonlar... Onu özel hissettirecek çok seçenekli ve prestijli bir hediye.

KUPA

Her erkek kahve içmeyi sever. Kahve sevmezse çay sever. Evde kullanmazsa ofisine götürür. Kupalar her zaman işe yarar hediyelerdir. Siz sevdiğinize özel bir kupa yaptırabilir, üzerine hoşuna gidecek şeyler yazdırabilirsiniz.

ATKI-BERE TAKIMI

Şaşırtıcı bir bilgi ama erkekler de üşür. Ona yün şapkalar, tüylü bereler, sıcacık atkılar alarak kışı rahat geçirmesini sağlayabilirsiniz.

PİJAMA

Erkekleri çizgili pijamalar içinde görmek tatlı bir şey değil mi sizce de? Üstelik o eski pazen çizgili pijamaların yerini çok farklı kumaşlardan yapılmış, rahat ve modern tasarımlar aldı. Alın bir pijama, evde rahat rahat giysin!

UFAK ESTETİK MÜDAHALELER

Eşiniz yılların yorgunluğunu yüzünde taşımaya başlamış olabilir. Ona neden ufak tefek, çok pahalı olmayan minik estetik dokunuşlar hediye etmiyorsunuz? Belki biraz botoks, azıcık dolgu? Yeni yıla yepyeni bir adam olarak girmesini sağlayacak bir sürpriz!

KOZMETİK SETİ

Erkeklerin ne kadar çok kozmetik malzeme kullandığına inanamayacaksınız. Erkekler de bakım ürünleri kullanıyor, güzel kokmak, güzel görünmek istiyor. Ona bir kozmetik seti alabilirsiniz örneğin...

SPOR ALETLERİ/SPOR SALONU ÜYELİĞİ

Mutlaka "Aşkım çok kilo aldın..." demenize gerek yok elbet. Ama onu sağlıklı yaşam için ikna edebilir, evde kullanabileceği mat gibi spor malzemeleri alabilirsiniz. Hatta en güzeli birlikte bir spor salonu üyeliği satın alıp ona sürpriz yapmak olacaktır.


Yorumlar