Anasayfa /  Ekonomi

Bim 7 Aralık 2018 aktüel ürünler kataloğu çıktı! Bim 7 Aralık 2018 aktüel ürünler kataloğundaki indirimler!

Bim 7 Aralık 2018 aktüel ürünler kataloğuna ait görsellerin sosyal medya kullanıcıları tarafında paylaşılmasından sonra Yeni Bim kataloğunda hangi ürünlerin olduğu gün yüzüne çıkmış oldu. Peki 7 Aralık 2018 Bim aktüel ürünler kataloğu ile müşterilere hangi kampanyalı ürünler sunulacak? 7 Aralık Cuma günü Bim marketlere gidecek olan müşterileri neler bekliyor? Bim 7 aralık 2018 indirimli ürünleri neler? İşte bu soruların cevabı:

Abone ol
Abone ol 27 Kasım 2018 01:55

MÜŞTERİLERİN MERAKLA BEKLEDİKLERİ BİM 7 ARALIK 2018AKTÜEL KATALOĞU NİHAYET YAYINLANDI. YENİ KAMPANYA DÖNEMİ İLE YÜRÜRLÜĞE GİRECEK OLAN 7 ARALIK BİMAKTÜEL KATALOĞUNUN TÜM DETAYLARI BU SAYFADA…

Bim 7 Aralık 2018 aktüel kataloğunu incelediğimizde muhteşem ürünlerle dolu dolu olduğunu görüyoruz.

Bu ürünler arasında elektronik ürünlerden züccaciyeye, küçük ev aletlerinden el aletlerine, oyuncaktan tekstile bir çok muhteşem ürün yer alıyor. 

Bim 7 aralik 2018 katalogunun ilk sayfasını incelediğimizde bizleri elektronik ürünler karşılıyor. Bu ürünler arasında ise en dikkat çekici olanı

Vestel’den. Android işletim sistemine sahip, 13MP arka, 5Mp ön kameralı, 32GB dahili hafızalı, 5000 mAh bataryalı ve 2 yıl garantili Vestel Venus V4 Cep Telefonu 949 TL.

Devrilmeye karşı emniyet sistemine sahip Kumtel Çift Taraflı Elektrikli Isıtıcı 75 TL. Dijitsu Mini Isıtıcı 39,90 TL. Isıya dayanıklı hammaddeden imal edilmiş, silinebilir,

ısı kaybını önleyen özel tasarıma sahip Petek Üstü Isı Yönlendirici 24,90 TL. Bimde bu hafta geçerli olacak 7 Aralık Bim aktüelkataloğunun ikinci sayfasında da elektronik

ürünler devam ediyor. Bu ürünler arasında özellikle ev hanımlarının işlerini kolaylaştıracak ürünler var. Su seviyesi göstergeli, enerji tasarrufu ve güvenlik için

30 dakikadan sonra otomatik kapanan, 2 yıl garantili Philips Filtre Kahve Makinesi 189 TL. Damlamayı önleyen çıkış ağzına sahip, 2 farklı hız ayarı ile çalıştırılabilen 2 yıl garantili 

Katı Meyve Sıkacağı 139 TL. Kendi kendini temizleme özellikli, seramik tabanlı, su damlatmayan özel tasarıma sahip Fakir Galaxy Buharlı Ütü 99 TL.

Bim aktüel 7 Aralık 2018 kataloğunun ikinci sayfasını incelediğimizde özellikle züccaciye ürünlerinin geniş yer kapladığını görüyoruz. Bu ürünler arasında en dikkat çekici olanı ise chef’s markalı ürünler.

Paslanmaz çelikten imal edilmiş chef’s Çelik Ürünleri tek fiyat olarak sadece 24,90 TL. chef’s Wok Tava 37,90 TL. Temizlik Seti 29,90 TL. Kar Tanesi Cam Çerezlik Seti 9,95 TL. Kabin Tipi El Çantası 17,90 TL. Örgü Desenli Çanta 12,90 TL. Banyo Ayak Paspası 10,90 TL. Kadın Terlik 14,90 TL. Erkek Terlik 15,90 TL. Çocuk Kışlık Panduf 14,90 TL. Seyahat Yastığı 16,90 TL. 7 Aralık 2018 Bim aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünler arasında miniklere sevindirecek ürünler de var. 3 yaş ve üzeri çocukların kullanımına uygun olarak üretilmiş Büyük Tekerlekli Araba 16,50 TL. Yeni bim market kataloğu olarak karşımıza çıkan 7 Aralık Bim kataloğunun üçüncü sayfası ise ilk iki sayfası gibi harika ürünlerle donatılmış durumda. 7 Aralıkta Bime gelecek ürüneler arasında çok sayıda giyim ve tekstil ürünü yer alıyor. Lisanslı Flanel Battaniye 27,90 TL. Kız Erkek Çocuk Pijaması 19,90 TL. Yün Korse 14,90 TL. Ev İçi Örme Patik 3,95 TL. Kadın Etol Şal 7,95 TL. Atkı Bere Eldiven Set 17,90 TL. Penti Çocuk Külotlu Çorap 5,95 TL. Penti Pantolon Çorap 3,25 TL. Bimde 7 Aralık 2018 tarihinden itibaren geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunun detayları bu şekilde. Bir sonraki kampanya dönemine ait 14 Aralık 2018 Bim aktüel kataloğu ile tekrar görüşmek dileğiyle…

İşte sisler için incelediğimiz her hafta olduğu gibi bu hafta da muhteşem ürünleri müşterilerine sunan Bim 7 Aralık 2018 aktüel kataloğunun detayları…

BİM 





BİM ÜRÜN PORTFÖYLERİ

Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 700 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.





Sınırlı Ürün Portföyü





BİM, ürün seçimi ve fiyatlandırma konusunda detaylı ve hassas bir çalışma yöntemi benimsemiştir. Mağazalarımızda müşterilerimize sunduğumuz ürünler bir hane halkının günlük temel ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde seçilir. Ürün portföyünü yaklaşık 700 adetle sınırlayarak kalite standartlarının denetimini en etkin biçimde gerçekleştirir ve böylece ürünlerin mümkün olan en uygun fiyatla müşteriye ulaşmasını sağlar.Ürün portföyümüzün oluşturulmasında temel ölçüt, yüksek kalite ve düşük fiyattır. Bu ölçütleri sağlayan ürünlerimizle müşterilerimizin alışverişlerinde hem zaman kazanmalarını hem de tasarruf yapmalarını sağlıyoruz.





Özel Markalı Ürünler





Özel markalı ürünler kavramını Türkiye’ye getiren öncü firma olarak BİM, bu hususta da oldukça hassasiyete sahiptir. BİM mağazalarında yer alan özel markalı ürünler, markası ve formülü yalnız BİM’e ait olan ve BİM’in seçtiği tedarikçilerce üretilen yüksek kalitede ürünlerdir. Bu ürünlerin en önemli özelliği, aynı kalitedeki benzer ürünlerden daha uygun fiyatlı olmalarıdır. Bir kere özel markalı ürünlerimizle tanıştıktan sonra kalite ve fiyat uygunluğunu siz de fark edecek ve bu ürünlerin müdavimi olacaksınız. Piyasada yaygın olarak tanınan pahalı markalar yerine kalite güvencesiyle özel markalı ürünlerimizi tercih ederek tasarruf sağlamış olacaksınız.





Aktüel Ürünler





Tüm tüketiciler her zaman en ucuzu takip ederler. Akılcı müşteriler ise takip etmekle kalmaz, onları bulup satın alırlar. İşte BİM siz akılcı müşterilerimiz için haftada iki gün 10-15 arası ürünü aktüel ürün olarak çok uygun fiyatlara satışa sunuyor. Spot ürünler de dediğimiz bu grup stoklarda sürekli olarak bulundurulmayan, haftalık periyotlarla siz müşterilerimize sunulan ürünlerdir. Bu ürünler limitli sayıda olup, çok kısa zamanda yüksek kalitesi ve düşük fiyatıyla tükenen ürünlerdir. Aklınıza gelebilecek, ihtiyacınız olabilecek her ürün senenin belli dönemlerinde siz müşterilerimize BİM tarafından bir fırsat olarak sunulmaktadır.

BİM bu ürünleri satışa sunarken sürekli satışta olan gıda ürünlerinin yanında aktüel ürünleriyle de günlük yaşantınızın her anına değer katmayı amaçlamaktadır. Her hafta değişen ürün çeşitliliğimizle bir sonraki hafta sizleri bir küçük ev aleti ya da yatak örtüsüyle şaşırtabiliriz. Aktüel ürünler grubunda da BİM için üretilen özel markalı ürünlerin kalite güvencesini yaşayabilirsiniz.





BİM İLE İLGİLİ BİLMENİZ GEREKENLER 

BİM’in açılımı nedir?

Perakende sektörünün öncü kuruluşlarından olan şirketimizin marka adı BİM’dir. Şirketimizin resmi ticari ünvanı BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.’dir.

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır.

Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 700 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.

BİM, mağaza sayısı ve cirosunu istikrarlı bir biçimde artırma politikasını 2017 yılında da sürdürmüştür; Yıl içinde üç yeni bölge merkezinin yanısıra 472 (+23 FİLE) yeni mağaza açarak mağaza sayısında yaklaşık %10 oranında büyüme kaydeden BİM, 2017 yıl sonu itibariyle Türkiye’de 6.074 (FİLE ile 6.118) mağaza sayısına ulaşmıştır. BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmektedir.

Uluslararası bir şirket olma vizyonuyla hareket eden BİM yeni ülkelere açılmakla ilgili çalışmalarına devam etmektedir. BİM 2017 yılında 53 yeni mağaza açarak 382 mağazaya ulaştığı Fas operasyonlarını tüm hızıyla sürdürmektedir. 2017 yılında ikinci yurt dışı operasyonu olan Mısır’da 50 yeni mağaza açan BİM kısa süre içinde bu ülkede 265 mağazaya ulaşmıştır.

BİM, başta müşterileri ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir.





BİM’de marka ürünler neden az sayıda bulunabiliyor?

BİM reklam, tanıtım gibi ekstra masraflarla ürünlerin fiyatlarının yükselmesine izin vermiyor. Bu yüzden sınırlı sayıda markalı ürün piyasa liderleriyle yarışacak kalitede düşük fiyatlı özel markalı ürünler sunuyor.

Mağaza dekorasyonları neden yapılmıyor?

BİM mağazalarında önemli olan müşterilere en kolay ve uygun olanı sunmak. Basit mağaza dekorasyonları ile hem kullanım kolaylığı sağlanıyor hem de tüketicilere ekstra maliyetler ödetilmiyor.

Ürünler neden raflarda değil paletlerin üzerinde sunuluyor?

BİM mağazalarında ürünler tüketicilerin kolay erişebileceği şekilde sunulmakta. Buradaki ana gaye maliyeti azaltırken, tüketicilerin büyük rafların, sıraların arasında kaybolmadan ihtiyacı olana en kısa yoldan ulaşmasını sağlamak.

Haftada iki gün satılan aktüel ürünler neden stoklarla sınırlı?

Aktüel ürün grubu BİM mağazalarında sınırlı sayıda yapılan bağlantılarla satışa sunulan ürünlerle süre kısıtlı tutulmakta böylelikle her hafta portföye yeni ürünler eklenmektedir.

Aktüel ürünler hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız.

BİM Aktüel Ürünler Kataloğu - BİM indirimli ürünler


Yorumlar