Anasayfa /  Ekonomi

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2019 | En güzel, duygusal Babalar Günü mesajları

En büyük destekçimiz babalarımızın önemini bir kez daha anladığımız bu özel günü paylaşmak isteyenler için Babalar Günü mesajlarını hazırladık.

Abone ol
Abone ol 16 Haziran 2019 17:58

Dünyanın dört bir yanında büyük bir coşku ve heyecanla kutlanan Babalar Günü için babanızı sevindirecek en güzel Babalar Günü mesajlarını sizler için derledik.  Evlatları tarafından daima ‘'kahraman'' olarak nitelendirilen ve hiçbir beklenti olmaksızın karşılıksız fedakarlık örneği sergileyen babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun… İşte en güzel, duygusal ve resimli Babalar Günü mesajları…

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2019

Yaşlandıkça hayatımı daha iyi hale getirmek için ne kadar fedakarlık yaptığını daha iyi fark ediyorum. Benim için yaptığın bunca şey için ne yapsam yeterince teşekkür edemem! Seni seviyorum babacığım. Babalar Günün kutlu olsun!

Keşke sana söyleyeceklerimi en iyi kelimelerle ifade edebilseydim. Benim için yaptığın her şey için minnettarım. Senin için bulabileceğim en iyi kelimeler, seni tüm kalbimle sevdiğim! Babalar Günün kutlu olsun!

Her zaman yanımda oldun. Dünyayı benim için daha iyi bir yer yaptığın için sana minnettarım! Babalar Günün kutlu olsun!

Baba kelimesini düşündüğümde, birçok olumlu şey düşünüyorum. Aklımda bir babanın bu kadar harika bir görüntüsünün olmasının sebebi sensin. Babalar Günün kutlu olsun!

Kral olmayabilirsin ama bana her zaman bir prens/prenses gibi davrandın. Babalar Günün kutlu olsun!

Baba, sen olmasaydı, bugün olduğum insan olmazdım. Babalar Günün kutlu olsun!


Yorumlar