Anasayfa /  Foto Galeri

Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade çifti henüz karar veremedik dedi!

Ali Sunal ve eşi Nazlı Kurbanzade, ikinci kez anne-baba olmak için gün sayan çift, gazetecilerin, "Bebeğiniz için bir isim buldunuz mu?" sorusuna, "Henüz ismine karar veremedik. Kafamızda birkaç isim var ancak net değil" şeklinde yanıt verdi.

Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade çifti henüz karar veremedik dedi! - Sayfa 1

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; SHOW TV'nin sevilen programı 'Güldür Güldür Show'un 'Aziz Bey'i Ali Sunal ve yaklaşık 7 aylık hamile olan eşi Nazlı Kurbanzade, sezonu Bodrum'da açtı.

Önceki gün Gölköy'de görüntülenen ve gazetecilerle kısa süreli bir sohbet gerçekleştiren Sunal, "Tatile henüz yeni geldik. Yaz bizim için inşallah güzel geçer" şeklinde konuştu.

Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade çifti henüz karar veremedik dedi! - Sayfa 2

Geçtiğimiz aylarda tekrar bir kız çocukları olacağının müjdesini veren çift, muhabirlerin, "Bir isim buldunuz mu?" sorusuna yanıt verdi. Çift, konuyla ilgili, "Henüz ismine karar veremedik. Kafamızda birkaç isim var ancak net değil" ifadelerini kullandı.

Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade çifti henüz karar veremedik dedi! - Sayfa 3

"BİR MİNİK KIZIMIZ DAHA VAR"

Kardeşi Ezo Sunal'ın da geçtiğimiz aylarda kızı Nova'yı kucağına alması ile ilgili konuşan Ali Sunal, "Ezo gayet iyi. Bir minik kızımız daha var, ona bakmakla meşgul" dedi.

Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade çifti henüz karar veremedik dedi! - Sayfa 4

"RAHAT BİR ANNEYİM"

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda hakkında bilinmeyenleri anlatan Nazlı Kurbanzade, genel olarak düzenli ve programlı biri olduğunu belirtmişti.

Kurbanzade, "Aslında 'Annelik ile birlikte hayatım başka bir yöne evrildi' diyemem. Çocuklu hayatta da şartlar elverdiği sürece bu şekilde devam etmeye çalışıyorum. Kendimi çok daha panik ve pimpirikli sanıyordum ama Narin doğunca kafamdakinden çok daha rahat bir anne olduğumu anladım" diye konuşmuştu.