Anasayfa /  Ekonomi

Ali Koç'tan alkışlanacak hamle ! Arçelik'in tüm teknolojisi...

Corona virüs salgını hızla yayılması sonrası en çok ihtiyaç duyulan malzemelerin başında solunum cihazı geliyor. Bu konuda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hamlesi duyan herkes tarafından takdirle karşılandı.

Abone ol
Abone ol 25 Mart 2020 17:59

TRHaberler ÖZEL | Koronavirüs salgını sonrası dünyada binlerce ölüm yaşanırken yüzbinleri bulan da corona virüsüne yakalanan ve tedavi gören kişi bulunuyor.

Corona virüsü testi pozitif çıkan herkesin karantinaya alınması sonrası bu kişilere uygulanan tedavilerin başında solunum yardımı geliyor.

Birçok ülkenin solunum cihazlarına ihtiyaç duymasının ardından solunum cihazı üreten BİOSYS firması üretimlerini daha da hızlandırabilmek için bir elektronik markasının altyapısına ihtiyaç duyduklarını açıklamıştı.

Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan jet hızıyla bir hamle geldi. Ali Koç, sahibi olduğu Arçelik firmasının tüm teknolojisini, solunum cihazı üreten BİOSYS firmasına kullandırma kararı aldı.

Ali Koç'un bu hamlesi taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanırken sosyal medyada Ali Koç'a binlerce tebrik mesajı yağdı.

Ali Koç'un bu kararının ardından BİOSYS firması da sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı paylaştı

İŞTE BİOSYS FİRMASININ O PAYLAŞIMI:

Yorumlar