Anasayfa /  Foto Galeri

Aleyna Tilki GameX’te Binlerce Oyun Tutkununu Şarkılarıyla Coşturdu

Bu yıl 17’nci kez düzenlenenen Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX 2023’ün sürprizi Aleyna Tilki oldu. Genç yıldız, dijital oyun tutkunlarının buluşma noktası GameX 2023’deki PUBG Mobile standında bir konser verdi. Aleyna Tilki GameX’te Binlerce Oyun Tutkununu Şarkılarıyla Coşturdu

Aleyna Tilki GameX’te Binlerce Oyun Tutkununu Şarkılarıyla Coşturdu - Sayfa 1

Aleyna Tilki GameX’te Binlerce Oyun Tutkununu Şarkılarıyla Coşturdu

Bu yıl 17’nci kez düzenlenenen Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX 2023’ün sürprizi Aleyna Tilki oldu. Genç yıldız, dijital oyun tutkunlarının buluşma noktası GameX 2023’deki PUBG Mobile standında bir konser verdi

Aleyna Tilki GameX’te Binlerce Oyun Tutkununu Şarkılarıyla Coşturdu - Sayfa 2

Binlerce genç dillerinden düşürmedikleri şarkıları coşku içinde izlerken, konser renkli görüntülere sahne oldu. Gençler Aleyna Tilki’ye yoğun sevgi gösterilerinde bulunurken, konser sonrası yüzlerce genç fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Aleyna Tilki GameX’te Binlerce Oyun Tutkununu Şarkılarıyla Coşturdu - Sayfa 3

En Eğlenceli Fuar “GameX”

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX 2023’ün ikinci gününde de binlerce oyun sever fuar alanına akın etti. En yeni dijital oyunlar ilk kez oyun tutkunlarıyla buluşurken, eğlence dolu fuar 2 Eylül Cumartesi gününe kadar sürecek.

Aleyna Tilki GameX’te Binlerce Oyun Tutkununu Şarkılarıyla Coşturdu - Sayfa 4

Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerin en kapsamlı dijital oyun fuarı olma özelliğini taşıyan ve oyun tutkunlarını bir kez daha buluşturan GameX, Rönesans Fuarcılık tarafından bu yıl 17’nci kez düzenleniyor. GameX 2023’e yerli ve yabancı dijital oyun firma ve markaları katılıyor. GameX 2023’e her yıl olduğu gibi bu yıl da 100 bin üzerinde dijital oyun tutkununun katılımı bekleniyor.