Anasayfa /  Foto Galeri

Alex de Souza: Fenerbahçe'den nefret ediyorlardı

Alex de Souza: Fenerbahçe'den nefret ediyorlardı - Sayfa 1

Sarı-lacivertli ekibin efsanelerinden Alex de Souza, ülkesi Brezilya'da Fenerbahçe günlerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcusu Alex De Souza, ülkesinde verdiği röportajda Türkiye'deki günlerine ilişkin birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Alex de Souza: Fenerbahçe'den nefret ediyorlardı - Sayfa 2

Ülkesinde yayım yapan "ygfoot.com" adlı internet sitesine konuşan Brezilyalı eski futbolcunun Fenerbahçe'de futbol oynadığı döneme ilişkin şunları söyledi.

Alex de Souza: Fenerbahçe'den nefret ediyorlardı - Sayfa 3

'Genel olarak konuşuyorum' "Türkiye'deki taraftarlar, hayatımda gördüğüm en iyi şeydi. Sadece Fenerbahçe taraftarları için değil, genel olarak konuşuyorum. Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor taraftarları beni beni çok etkilemiştir."

Alex de Souza: Fenerbahçe'den nefret ediyorlardı - Sayfa 4

'Hepsi Fenerbahçe'den nefret ediyorlardı' " Aynı şekilde Trabzon'da da çok çılgın bir maç oynadık. Taraftarlar sahadaki oyunu inanılmaz etkiliyordu. Takımımızdan, Fenerbahçe'den nefret ediyorlardı. Ancak bizim kendi sahamızdaki atmosfer gibisini hiç görmedim. Palmeiras, Cruzeiro ve Coritiba'da da çok iyi atmosferler gördüm ancak Türkiye'deki hiçbirine benzemiyordu."